Har du spørgsmål, så kontakt os på 4587 9935

Tandretning med Invisalign i Lyngby

En af de førende metoder inden for tandretning i dag er Invisalign. Denne metode har med sine hurtige resultater og skånsomme metode skabt en ny æra inden for tandretning. 

Hos Tand Team Lindberg er Invisalign derfor vores foretrukne metode til tandretninger. Invisalign er en næsten usynlig skinne, som bliver lavet præcis til dit tandsæt. Skinnen er behagelig, gennemsigtig og aftagelig, så du stort set ikke mærker til den i din hverdag. Mere end tre millioner mennesker bruger allerede skinnen verden over.

Hver anden uge vil du udskifte din Invisalign skinne, og dine tænder vil derfor langsomt bevæge sig mod den ønskede tandposition uge for uge. På den måde kan du få den flotte lige tandrække, du drømmer om, men på en skånsom og langt mere behagelig måde end tidligere.

Tandbehandling med Invisalign i Lyngby

Inden vi påbegynder din tandbehandling med Invisalign, vil forløbet altid begynde med, at vi tager et aftryk af dine tænder, for at vurdere, om Invisalign er det rigtige metode til at rette netop dit tandsæt. Hvis det er tilfældet, vil vi lave en behandlingsplan og have en samtale om, hvordan vi præcis forventer, at dine tænder vil komme til at se ud.

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder er Invisalign en yderst effektiv og behagelig metode. Hos Tandlæge Team Lindberg i Lyngby giver vi dig en professionel og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved – og vi vil meget gerne hjælpe dig mod et lige smil.


Du kan altid kontakte os ved spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål til en tandretning med Invisalign, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os eller sende os en mail hvis du har spørgsmål, gerne vil have mere viden om behandlingen eller du gerne vil lave en tidsbestilling.

Vores tandklinik er beliggende på Lundtofteparken 83 st th. i Lyngby. Du er velkommen til at kigge forbi klinikken og se vores hyggelige lokaler. Vi glæder os til at hjælpe dig med en smertefri og simpel tandretning, så du får det smil, du drømmer om.