Har du spørgsmål, så kontakt os på 4587 9935

Se hvad vi kan tilbyde

Tandimplantater

At miste en tand har ikke kun betydning for tyggeevne og mundhygiejne, men i høj grad også for vores selvfølelse. Vores tænder er noget af det første, andre mennesker ser, og derfor kan det være svært for de mennesker, der tydeligt mangler en eller flere tænder. Det er der heldigvis råd for i dag. Behandling med tandimplantater er i dag en simpel standardbehandling, der bliver udført hele tiden, og vi hos Tandlæge Team Lindberg har stor erfaring med implantater, der både er naturtro i udseende og følelse, så du aldrig skal frygte tandløsheden. Nutidens implantat-løsninger er ikke blot fuldt funktionelle, men også af kosmetisk god kvalitet, hvilket bidrager til at øge selvfølelsen markant hos den enkelte person.

Hvad er tandimplantater?

Tandimplantater er erstatninger for vores egne tænder, og kan beskrives som en kunstig rod lavet af titanium. Roden er formet som en lille skrue, der skrues fast i kæbebenet, for så at blive en integreret del af tandsættet. Når implantatet er er skruet fast, sættes en krone ovenpå, som er fremstillet til at passe præcis til patientens egne tænder i både farve, form og følelse. En behandling med tandimplantater tager tid. For at skruen bliver stærk, kræver det at den får tid til at blive en velintegreret del af kæben, og den skal derfor hvile i mellem 3 og 6 måneder, inden selve kronen kan sættes på. Men har man tålmodighed til at få foretaget behandlingen, kan vi også garantere et flot æstetisk resultat, der er yderst holdbart.

Sådan foregår implantatbehandlingen

Alle, der er fyldt 18, kan få foretaget en implantatbehandling, og da behandlingen foregår i lokalbedøvelse, er den som udgangspunkt fuldstændig smertefri. Det første der skal ske i forbindelse med behandlingen er, at vi hos Tandlæge Team Lindberg foretager en grundig undersøgelse med røntgenbilleder, der har til formål at afgøre om din kæbeknogle er stærk nok til at tage imod implantatet, eller om vi skal udbygge med et stykke kunstig knogle. Hvis din kæbeknogle er stærk nok, skrues implantatet ned og herefter følger en helingsperiode, hvor du ikke må udsætte tanden for overdreven belastning. Når helingsperioden er overstået, vil vi kalde dig ind til et kontroltjek, hvor vi sikrer os, at alt er som det skal være. Det er desuden ved dette eftersyn, at vi tilpasser tanden til den endelige krone, som monteres oven på implantatet og dermed giver et flot, naturligt udtryk.       

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores behandling med tandimplantater, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, så du med ro i sjælen kan ligge dig i tandlægestolen til din kommende implantatbehandling.