Har du spørgsmål, så kontakt os på 4587 9935

Se hvad vi kan tilbyde

Tandregulering Lyngby

Tandlæge Team Lindberg er en omsorgsfuld og patientorienteret tandlægeklinik i Lyngby.

Skånsom tandregulering i Lyngby

Som en del af vores behandlinger, tilbyder vi tandregulering til de af vores patienter, der ønsker at få rettet sine tænder. Der kan være mange årsager til, at du som patient ønsker at få en tandregulering. For nogle af vores patienter, vil det være en nødvendig behandling, hvis deres tænders position har indflydelse på deres bidfunktion. Det kan være yderst generende for det enkelte menneske, hvis deres bid er skævt, og det kan resultere i spændinger og smerter.

For andre kan ønsket om en tandregulering opstå, fordi man ikke er tilfreds med sine tænders positioner. Med tiden vil vores tænder flytte sig en anelse, og vores tandrække kan derfor ændre udseende med alderen. Hvis vores patienter gerne vil have en lige tandrække, kan en tandregulering bidrage til det.

Vi tilbyder skånsomme tandreguleringer i vores klinik i Lyngby, og vi vil meget gerne foretage en undersøgelse af dine tænder, hvor vi kan klarlægge om en tandregulering er den bedste behandling for dig.

En moderne tandklinik

Vi har i vores klinik fokus på at give dig en behagelig og positiv patientoplevelse. En af de måder, vi bedst imødekommer det, er ved at have moderne udstyr og en nyindrettet klinik. Det giver os mulighed for at tilbyde dig en lang række af behandlinger og løsninger, som er skræddersyet præcist til dit behov. Vi rådgiver og informerer altid vores patienter om, hvordan vi bedst kan behandle dem. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller dine tænders sundhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi behandler alt fra tandregulering til rodbehandling lige her i Lyngby.

Hvor ligger tandlægeklinikken?

Vi ligger 8 minutters kørsel fra Lyngby centrum, så det er nemt og hurtigt for dig at komme til klinikken. Kører du i bil skal du køre nordpå ad Lyngbyvej og tage afkørsel 15 mod Lundtofte. Klinikken ligger i Lundtofteparken, der kommer lige efter afkørslen. Hvis du tager offentlig transport fra Lyngby, kan du tage 300S, som på 14 minutter kører direkte fra Lyngby til klinikkens hoveddør.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik, som er beliggende i grønne og rolige omgivelser nær Lyngby.