Har du spørgsmål, så kontakt os på 4587 9935

Se hvad vi kan tilbyde

Behandlinger

Hos Tandlæge Team Lindberg udfører vi en bred række af tandbehandlinger i vores nyindrettede klinik i Lyngby. Fælles for alle vores behandlinger er, at det er dig og dit velbefindende, der er i fokus. Vi tager os god tid til at lytte til dine ønsker, behov og eventuelle bekymringer, hvis du er en af de mange danskere, der lider af tandlægeskræk. Vi har stor forståelse for mennesker med denne fobi, så vær ikke bange for at fortælle os om dine bekymringer, vi er her for at hjælpe dig sikkert og trygt gennem konsultationerne, så du kan bevare et sundt og smukt tandsæt – hele livet.

Ud over tryghed og god dialog vægter vi også kvalitet og moderne udstyr højt. Med erfaring fra både ind- og udland ved vi præcis hvor vigtigt det er at holde sig opdateret på de nyeste tendenser og udviklinger inden for tandlægebranchen. Vi ønsker at tilbyde en god og tidssvarende behandling, og dette holder vi i hævd ved udelukkende at arbejde med det nyeste tandlægeudstyr på markedet. Vores klinik er nyrenoveret, hvilket er din sikkerhed for behandlinger og udstyr af højeste kvalitet.  

Vi tilbyder bl.a.

Som en del af den forebyggende tandpleje foretager vi yderligere almindelige tandeftersyn med regelmæssige mellemrum.

Har du spørgsmål til vores behandlinger eller vil du gerne bestille en tid, er du velkommen til at ringe til os eller sende en besked via kontaktformularen. 

Vi ser frem til at høre fra dig.