45 87 99 35 hej@sofielindberg.dk

Behandlinger

Hos Tandlæge Team Lindberg udfører vi en bred række af tandbehandlinger.

Fælles for alle vores behandlinger er, at det er dig og dit velbefindende, der er i fokus. Vi tager os god tid til at lytte til dine ønsker, behov og eventuelle bekymringer, hvis du er en af de mange danskere, der lider af tandlægeskræk.

Vi har stor forståelse for mennesker med denne fobi, så vær ikke bange for at fortælle os om dine bekymringer, vi er her for at hjælpe dig sikkert og trygt gennem konsultationerne, så du kan bevare et sundt og smukt tandsæt – hele livet.

Ud over tryghed og god dialog vægter vi også kvalitet og moderne udstyr højt. Med erfaring fra både ind- og udland ved vi præcis hvor vigtigt det er at holde sig opdateret på de nyeste tendenser og udviklinger inden for tandlægebranchen. Vi ønsker at tilbyde en god og tidssvarende behandling, og dette holder vi i hævd ved udelukkende at arbejde med det nyeste tandlægeudstyr på markedet. Vores klinik er nyrenoveret, hvilket er din sikkerhed for behandlinger og udstyr af højeste kvalitet.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe på 4587 9935 eller skrive via nedenstående formular.

Behandlinger

Som en del af den forebyggende tandpleje foretager vi yderligere almindelige tandeftersyn med regelmæssige mellemrum.

Invisalign

Invisalign er for dig, der ønsker et smukt og lige smil, men holder dig tilbage ved tanken om en synlig bøjle på tænderne, der vil skæmme dit udseende.

Kroner og broer

Hos Tandlæge Team Lindberg udfører vi tandbehandlinger med kroner og broer, når vores patienter har beskadiget eller skrøbelige tænder.

Rodbehandling

Hos Tandlæge Team Lindberg i Lyngby har vi igennem mange år udført adskillige rodbehandlinger med stor succes for vores patienter.

Tandblegning

Vi har stor erfaring med professionel tandblegning, der hurtigt og effektivt kan give dig et smil, der er op til flere toner lysere end udgangspunktet.

Tandimplantater

Tandlæge Team Lindberg har stor erfaring med implantater, der både er naturtro i udseende og følelse, så du aldrig skal frygte tandløsheden.

PRAKTISK INFO

Tandlæge Team Lindberg

Lundtofteparken 83 st th.
2800 Kgs. Lyngby

4587 9935

hej@sofielindberg.dk

}

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 8.00 - 18.00.

Lørdag og søndag lukket.