45 87 99 35 hej@sofielindberg.dk

Om TandlægeTeam Lindberg

Tandlæge Team Lindberg ledes af tandlæge Sofie Lindberg, som har mere end 11 års erfaring som tandlæge i både ind- og udland.a.

Tryghed og optimal behandling

Vi har høje ambitioner, og vi sørger altid for at holde os opdateret om den nyeste udvikling inden for tandpleje og behandlinger, så vi kan tilbyde dig den mest optimale behandling med de bedste teknikker. Vores klinik er helt ny og udstyret med moderne udstyr, der skal sikre dig en tryg og behagelig behandling.

Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg og veltilpas under en behandling hos os. Her på klinikken gør vi altid vores bedste for at vores patienter er glade og tilfredse, når de er til tandlæge. Vi gør en helhjertet indsats for, at du skal føle dig tryg – gennem en god dialog, hvor du har tid til at stille alle de spørgsmål, som du måtte have.

Vi ved, at det for mange mennesker kan være svært at møde op til tandlægen på grund af tandlægeskræk. Hvis du, som mange andre, lider af tandlægeskræk, gør vi en ekstra indsats for at gøre dit tandlægebesøg hos os til en god oplevelse. Hvis du lider af tandlægeskræk, skal du endelig fortælle os om det, så vi bedst muligt kan tage hensyn til det og sikre, at vi har ekstra god tid til din behandling. Vi forstår, hvor svært det kan være for dig med tandlægeskræk at komme til en tandbehandling, og derfor kan du være sikker på at få vores fulde opmærksomhed og støtte, så du hver gang bliver mere og mere tryg ved at komme til tandlæge hos os.

Min vision er at skabe en klinik som er og kan noget ekstraordinært.

Det er uden tvivl vigtigt at en tændlægeklinik følger med udviklingen så vi hele tiden kan tilbyde dig den bedste tandbehandling efter nyeste og mest moderne teknikker. Derfor har vi skabt en helt ny klinik med det nyeste og bedste udstyr så vi kan imødekomme de højeste krav til kvaliteten af behandlingerne.

Vores erfaring siger os at det du lægger mest vægt på er det personlige samspil med dem der behandler dig. Vi har derfor dedikeret os til at være der 100% for dig. Vores fornemste opgave er at forstå dit behov og sammen skabe en løsning der passer til netop dig. Vores opgave er at skabe tryghed. Det er en opgave vi ikke tager let på men går helhjertet ind i.

Vi ved hvad det kræver af dig med tandlægeskræk at møde op og det honorerer vi med vores fulde opmærksomhed og forståelse.
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde nye og gamle patienter.

Alle er velkomne.

PRAKTISK INFO

Tandlæge Team Lindberg

Lundtofteparken 83 st th.
2800 Kgs. Lyngby

4587 9935

hej@sofielindberg.dk

}

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 8.00 - 18.00.

Lørdag og søndag lukket.