45 87 99 35 hej@sofielindberg.dk

Tandblegning

Vi har stor erfaring med professionel tandblegning, der hurtigt og effektivt kan give dig et smil, der er op til flere toner lysere end udgangspunktet.

Vi ved, hvor stor betydning smilet har for selvtilliden, og vi sætter derfor en stor ære i at hjælpe vores patienter til naturligt lysere tænder. Ofte når vi er kede af vores tænders udseende har det indvirkning på, hvor meget vi smiler sammen med andre, og det kan for nogle være hæmmende ikke at være tilfredse med deres tænders farve. Hos Tandlæge Team Lindberg hjælper vi dig mod naturligt lysnede tænder.

Derfor opstår behovet for tandblegning

Lige meget hvor godt vi passer på vores tænder, og lige meget hvor flittige vi er med tandbørsten, er det en uundgåelig del af livet, at vores tænder langsomt mister deres hvide glans og i stedet får et gulligt/gråligt skær. Denne misfarvning opstår bl.a. pga. de føde- og drikkevarer vi indtager i løbet af vores liv.

Er disse fyldt med farvede molekyler, som fx rødvin, kaffe og rødbede er, vil de farvede molekyler hobe sig op i tænderne og forårsage misfarvning. Denne form for misfarvning, der skyldes ydre faktorer som fx mad, drikke og rygning, kaldes ekstern misfarvning, men misfarvningen kan også opstå internt, fx som resultat af slag, stød, blødninger eller på grund af døde nerver.   

Sådan foregår behandlingen

Hvis du gerne vil have lysnet dine tænder, fraråder vi dig at lade dig friste af produkter fra TV-Shop eller lignende, og i stedet få det foretaget hos tandlægen, hvis største interesse ligger i dine tænders sundhed. Ønsker du at få bleget dine tænder, foretager vi hos Tandlæge Team Lindberg en indledende undersøgelse af dine tænder, hvor vi vurderer, hvorvidt de er egnet til tandblegning. Hvis vi vurderer, at du vil få glæde af behandlingen, vil vi tage et aftryk af dine tænder, så vi kan fremstille en tandblegningsskinne, der passer til dit tandsæt.

Skinnen indeholder en særlig blegegel, som langsomt og skånsomt bleger tænderne. Du skal bruge skinnen, når du sover, så det er ikke noget du vil blive generet af i din hverdag. Fordelen ved denne aftagelige bøjle er, at du selv kan vælge, hvor stor effekt du vil have. Jo længere tid du har bøjlen på, jo lysere resultat vil du opnå.

7 til 14 dage efter behandlingen vil du blive indkaldt til et tandeftersyn, så vi kan sikre os, at alt er gået som det skulle.

Kontakt Tandlæge Team Lindberg

Har du spørgsmål angående tandblegning står vi klar med vores ekspertise.

Hos Tandlæge Team Lindberg i Lyngby giver vi dig en professionel og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved. Vi glæder os til at vise dig, hvor stor forskel en tandblegning kan gøre!

Har du spørgsmål til behandlingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe på 4587 9935 eller skrive via nedenstående formular.

PRAKTISK INFO

Tandlæge Team Lindberg

Lundtofteparken 83 st th.
2800 Kgs. Lyngby

4587 9935

hej@sofielindberg.dk

}

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 8.00 - 18.00.

Lørdag og søndag lukket.