45 87 99 35 hej@sofielindberg.dk

Invisalign

En af de førende metoder inden for tandregulering er Invisalign – den usynlige bøjle.

Den usynlige tandreguleringsskinne, der nemt og hurtigt retter dine tænder. Invisalign er for dig, der ønsker et smukt og lige smil, men holder dig tilbage ved tanken om en synlig bøjle på tænderne, der vil skæmme dit udseende. Det er dog ikke et problem med Invisalign, da skinnen, som navnet også antyder, er gennemsigtig og dermed fuldstændig diskret. På grund af skinnens stort set usynlige design og det faktum, at den kan tages ud efter behov, er denne løsning ideel til voksne, der ønsker at gøre en forskel for deres smil, samtidig med at de lever deres liv.   

Vores foretrukne tandreguleringssystem

Invisalign har med sine hurtige resultater og skånsomme metode skabt en helt ny æra inden for tandregulering, og hos Tandlæge Team Lindberg er Invisalign derfor vores foretrukne metode til tandregulering. Vi fremstiller din Invisalign-skinne på vores klinik i Lyngby, så den passer præcis til dit tandsæt, hvilket giver dig fantastiske, individuelle resultater på kort tid. Skinnen er fremstillet i et spinkelt plastmateriale, og den er behagelig, gennemsigtig og aftagelig, så du stort set ikke mærker noget til den i din hverdag. Mere end tre millioner mennesker verden over allerede bruger skinnen – med stor succes.

Invisalign er særligt velegnet til at rette tænder i formunden, men kan stort set bruges til alle former for tandregulering, som fx underbid, overbid, krydsbid og mellemrum mellem tænderne. Disse bidproblemer kan ofte være skyld i smerter og gener, som fx spændingshovedpine og tandpine, så udover at have en kosmetisk effekt kan Invisalign også gøre din hverdag mere behagelig og smertefri.

Behandlingsforløb

Inden vi påbegynder din tandregulering med Invisalign, tager vi et aftryk af dine tænder, for at vurdere om Invisalign er den rigtige metode til at rette netop dit tandsæt. Hvis vi vurderer, at det er tilfældet, vil vi lægge en behandlingsplan og kalde dig ind til en samtale om, hvordan vi præcis forventer, at dine tænder vil komme til at se ud efter endt behandling.

Når du har modtaget din personlige skinne, skal den udskiftes hver anden uge, så dine tænder langsomt og smertefrit kan bevæge sig mod den ønskede tandposition – uge for uge. På denne måde kan du få den flotte, lige tandrække, du drømmer om, men på en skånsom og langt mere behagelig måde end tidligere.

Det er svært at sætte et præcist tal på, hvor mange måneder behandlingen med Invisalign varer, da behandlingens varighed i høj grad afhænger af projektets omfang samt den enkelte patients ønsker. Vi har dog erfaring med, at en behandling typisk kan færdiggøres på mellem 9 og 18 måneder, hvilket set i det store perspektiv er utrolig kort tid. På blot 9 måneder kan du få flotte tænder og en hensigtsmæssig bidfunktion.

Kontakt Tandlæge Team Lindberg

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder, er Invisalign en yderst effektiv og behagelig metode.

Hos Tandlæge Team Lindberg i Lyngby giver vi dig en professionel og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved – og vi vil meget gerne hjælpe dig mod et lige smil.

Har du spørgsmål til tandregulering med Invisalign, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe på 4587 9935 eller skrive via nedenstående formular.

PRAKTISK INFO

Tandlæge Team Lindberg

Lundtofteparken 83 st th.
2800 Kgs. Lyngby

4587 9935

hej@sofielindberg.dk

}

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 8.00 - 18.00.

Lørdag og søndag lukket.