Har du spørgsmål, så kontakt os på 4587 9935

Se hvad vi kan tilbyde

Tandlæge Gentofte

Leder du efter en dygtig og erfaren tandlæge tæt på Gentofte, så er du kommet til rette sted. Vores klinik er beliggende i Lyngby, og vi byder gerne patienter fra Gentofte velkommen i klinikken. 

Hvem er vi – Tandlæge nær Gentofte?

Sofie Lindberg er indehaver af Tandlæge Team Lindberg og lægger også navn til klinikken. Med over 11 års erfaring som tandlæge, har jeg et ønske om at skabe en klinik, Tandlæge nær gentofteder er centreret omkring patientkomfort. Tandlæge Team Lindberg består af et hold af dygtige tandlæger og klinikassistenter, der er uddannet til at håndtere alle typer patienter.

Vi overtog klinikken i 2015 med en klar vision om at være en tandlæge nær Gentofte, der havde sine patienters velbehag og komfort som fokuspunkt. Derfor er vi i klinikken især dygtige til at håndtere patienter, der har tandlægeskræk, og vi bestræber os alle sammen på at give den enkelte patient den bedste og mest trygge oplevelse, fra det øjeblik de træder ind af døren, til de træder ud igen.

Nyindrettet klinik

Vi stiller høje krav til os selv, når det kommer til vores klinik og behandlinger.

Derfor er tandlægeklinikken nyindrettet og vores udstyr er moderne, på den måde kan vi tilbyde den bedste behandling til lige netop dit problem.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger – lige fra rodbehandling og operativ fjernelse af en tand til kosmetisk tandblegning.

Uanset hvad du skal behandles for, sørger vi altid for at tage en snak med dig om dit problem, og hvad den bedste behandling er. På den måde er du altid velinformeret, inden du træffer en beslutning om din behandling.

Ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe præcist dig, er du velkommen til at kontakte os.

Behandlinger

Hvordan finder du os?

Klinikken ligger i Lundtofteparken med rare grønne områder på begge sider af klinikken og gode indkøbsmuligheder i nærheden. Kommer du i bil fra Gentofte, er det nemmest at køre ad Lyngbyvej i nordgående retning og tage afkørsel 15 mod Lundtofte, det er en kort køretur på blot 10 minutter. Klinikken ligger lige efter afkørslen. Kommer du til klinikken med offentlig transport kører bussen 300S dig lige til døren.

Anmeldelser

Giv os en anmeldelse på Google her