Har du spørgsmål, så kontakt os på 4587 9935

Se hvad vi kan tilbyde

Tandlæge Nærum

Velkommen til Tandlæge Team Lindberg en dygtig tandlægeklinik nær Nærum.

Hos os er du i centrum – Tandlæge ved Nærum

Vi specialiserer os i at give vores patienter den bedste tandlægeoplevelse som overhovedet mulig.

Vi har mange års erfaring inden for tandlægefaget og har oplevet alle typer af patienter, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er for dig som patient, at din tandlæge forstår dig og dit problem, så vi kan tilbyde den bedste løsning.Tandlæge nær Nærum

Da Sofie Lindberg overtog klinikken i 2015 med en klar vision om, at klinikken og hele teamet skulle være så velkommene og forstående over for patienterne som muligt.

Hvis du oplever nervøsitet eller frygt inden dit tandlægebesøg, er vi uddannet til at håndtere din frygt og sætte dig ind i hele processen, så du føler dig tryg med os og behandlingen, inden du overhovedet sætter dig i stolen.

Moderne klinik og udstyr

Klinikken er nyindrettet, hvilket betyder, at vi arbejder med moderne udstyr, så vi kan give dig den mest effektive og behagelige behandling. Vi tilbyder en lang række af behandlinger, så uanset hvilket problem du står med, har vi en løsning.

Vi forstår, at prisen altid er en overvejelse, når man skal vælge en tandlæge. Vores moderne teknologi og udstyr giver os mulighed for at give effektive behandlinger til en fordelagtig pris. Du kan læse mere om, hvilke behandlinger vi tilbyder samt se prisoverslag.

Ved du endnu ikke, hvad dit problem er, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Sådan kommer du til klinikken

Det tager 5 minutter i bil fra Nærum til klinikken. Det nemmeste og hurtigste er at køre sydpå ad Lyngbyvej og tage afkørsel 15 mod Lundtofte, klinikken ligger lige efter afkørslen.
Ønsker du at tage offentlig transport fra Nærum til tandlægeklinikken, så kører 300S hele dagen fra Nærum og stopper lige foran klinikken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik. 

Anmeldelser

Giv os en anmeldelse på Google her