45 87 99 35 hej@sofielindberg.dk

Tandlæge Gentofte

Leder du efter en dygtig og erfaren tandlæge tæt på Gentofte, så er du kommet til rette sted.

Klinikken ligger i Lundtofteparken med rare grønne områder på begge sider af klinikken og gode indkøbsmuligheder i nærheden. Kommer du i bil fra Gentofte, er det nemmest at køre ad Lyngbyvej i nordgående retning og tage afkørsel 15 mod Lundtofte, det er en kort køretur på blot 10 minutter. Klinikken ligger lige efter afkørslen. Kommer du til klinikken med offentlig transport kører bussen 300S dig lige til døren.

Hvem er vi – Tandlæge nær Gentofte?

Sofie Lindberg er indehaver af Tandlæge Team Lindberg og lægger også navn til klinikken. Med over 11 års erfaring som tandlæge, har jeg et ønske om at skabe en klinik, der er centreret omkring patientkomfort. Tandlæge Team Lindberg består af et hold af dygtige tandlæger og klinikassistenter, der er uddannet til at håndtere alle typer patienter.

Vi overtog klinikken i 2015 med en klar vision om at være en tandlæge nær Gentofte, der havde sine patienters velbehag og komfort som fokuspunkt. Derfor er vi i klinikken især dygtige til at håndtere patienter, der har tandlægeskræk, og vi bestræber os alle sammen på at give den enkelte patient den bedste og mest trygge oplevelse, fra det øjeblik de træder ind af døren, til de træder ud igen.

 

Klinik med høj standard

Vi stiller høje krav til os selv, når det kommer til vores klinik og behandlinger.

Derfor er tandlægeklinikken nyindrettet og vores udstyr er moderne, på den måde kan vi tilbyde den bedste behandling til lige netop dit problem.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger – lige fra rodbehandling og operativ fjernelse af en tand til kosmetisk tandblegning.

Uanset hvad du skal behandles for, sørger vi altid for at tage en snak med dig om dit problem, og hvad den bedste behandling er. På den måde er du altid velinformeret, inden du træffer en beslutning om din behandling.

Ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe præcist dig, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt Tandlæge Team Lindberg

Har du spørgsmål står vi klar med vores ekspertise.

Hos Tandlæge Team Lindberg i Lyngby giver vi dig en professionel og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved – og vi hjælper gerne med, at finde den rette løsning.

Har du spørgsmål til behandlingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe på 4587 9935 eller skrive via nedenstående formular.

PRAKTISK INFO

Tandlæge Team Lindberg

Lundtofteparken 83 st th.
2800 Kgs. Lyngby

4587 9935

hej@sofielindberg.dk

}

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag 8.00 - 18.00.

Lørdag og søndag lukket.