45 87 99 35 hej@sofielindberg.dk

At kunne fremvise et stort og bredt smil er – uanset alder – forbundet med mange betydningsfulde og personlige forhold. Ikke alene kan et smil udtrykke glæde og selvtillid, men et flot tandsæt kan også have betydning for måden, hvorpå dine medmennesker opfatter dig. Dine tænder har en kosmetisk såvel som funktionel funktion, og hvis ikke disse går hånd i hånd, er der risiko for, at du oplever utilfredshed med dine tænder. Men der er ingen grund til at lade dine tænders mangel på æstetik eller funktion gå ud over dit selvværd; med Invisalign har det aldrig været lettere at komme utilfredsheden til livs!

Få smilet du altid har drømt om

Modsat en gammeldags, iøjnefaldende metalbøjle er Invisalign yderst diskret. Det gennemsigtige plastmateriale, som din personlige bøjle laves af, giver dig mulighed for at tage den ud efter behov. De usynlige plastskinner påvirker taleevnen mindst muligt, og bøjlens aftagelighed giver mulighed for at spise og drikke, akkurat som du lyster, samtidig med at du på enkel vis kan opretholde en god tandhygiejne. Fordelene ved denne form for tandretning er mange: Skånsom behandling, diskretion, få justeringer og hurtige resultater. Med andre ord: Invisalign er tandretning på dine præmisser!

Tandretning i alle aldre

Uanset om du tidligere har været igennem et tandreguleringsforløb eller med tiden har udviklet et ønske om at få rettet dine tænder, er det muligt at få en tandretning med Invisalign. Alder er ikke afgørende for muligheden for at få rettet tænder. Hos Tandlæge Team Lindberg tilbyder vi tidens bedste tandbehandlinger efter nye og moderne teknikker. Vi kan hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om på den nemmeste og mest bekvemmelige måde ved hjælp af Invisalign – den usynlige bøjle. Alle er velkomne til at tage kontakt; i fællesskab finder vi den bedste løsning for dig.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe på 4587 9935 eller skrive via nedenstående formular.